Pomoć Draganu Crnkoviću

Kategorija: Guardians Objavljeno: Utorak, 24 Prosinac 2013 Napisao/la RK Gospić

Rukometni klub "Gospić" je udruga građana te je kao takva imala potrebu uključiti svoje članove u akciju prikupljanja sredstava i pomoći Draganu Crnkoviću. Shvatili smo mogućnost pomaganja kao našu privilegiju, te se nadamo da ćemo i u budućnosti pomagati onima kojima je to potrebno.

Prenosimo s Facebook grupe:

Dragan Crnković - Facebook grupa

Ovo je Dragan Crnković, vatreni navijač Hrvatske nogometne reprezentacije. Život ga nije mazio, od rođenja ima problema s hodanjem zbog kraće noge, a danas je skoro nepokretan. Uz sve to ima i drugih zdravstvenih problema.

Stariji brat mu je preminuo prije godinu dana od duge i teške bolesti, otac također ima velikih zdravstvenih problema, dok se majka i sestra bore koliko mogu i koliko ima život dopušta. Dragan ima jednu veliku ljubav, ljubav prema igraćim konzolama, tu mu vrijeme prolazi, zaboravlja na sve probleme, te godinama sanja Playstation.
"Uvijek vjerni Gospić" kreću u akciju prikupljanja novčanih sredstava da mu za Božić poklone konzolu Playstationa i igrica. Ovim putem pozivamo sve članove, ljude dobre volje i koji su u mogućnosti da nam pomognu, da zajedno darujemo našeg sugrađana i navijača da s osmjehom dočeka Božićno jutro, jer čar Božića i blagdana je da darivamo jedni druge, a nema ljepšeg osjećaja kad ti netko uzvrati osmijehom.

Hitova: 5243

Posebni događaji

          5vecer rukometa

Tražilica

Tablica s HRS stranice

Kontakt

  Budačka 12
  53000 Gospić
  Hrvatska (Croatia)
  Mobitel: +38595/868-0006
  OIB: 75686339179
  Matični broj: 1294776
  IBAN: HR9123300031152788357
  rkgospic@gmail.com