S dobrim rezultatima iz Karlovca !!!!

Kategorija: Mlađi uzrasti Objavljeno: Ponedjeljak, 06 Travanj 2009
Najmlađi uzrasti Rk Gospića ponovno su gostovali u Karlovcu i zabiljezili odlične igre. Posebno ćemo pamtiti one naj najmlađe uzraste, dok je ekipa ´97. godišta napokon shvatila da se u svaku utakmicu mora ući sa 100% - tmom željom, trudom i voljom i da u tom slučaju uspjeh neće izostati...

Najstarija ekipa Rk Gospića, iako je trebala igrati 3, odigrala je samo 2 utakmice jer je zbog neodgodivih obveza jedna ekipa morala ranije napustiti nedjeljno druženje.

Već smo znali koje nas ekipe očekuju, postalo je tradicionalno, ali iskreno, već malo i naporno uvijek igrati s istima. No što je tu je, ostvarili smo 1 pobjedu i jedan poraz.

Rk Gospić A : Ršk Karlovac - selekcija dječaka 1998 A 15 : 12

Odlična utakmica odmah na početku dana. Protivnici se već dobro znaju budući da igraju međusobno svake druge nedjelje. Naši rukometaši pobijedili su sa 3 razlike, odigrali odlično prvo poluvrijeme u kojem su trebali viditi sa više od 4 gola. Drugi dio je bio nešto slabiji, nedostajalo je vise koncentracije, no pobjeda koja je trebala biti uvjerljivija, niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje

Rk Gospić A : Ršk Karlovac - selekcija dječaka 1998 A 10 :16

U ovu utakmicu Gospićani su ušli sa sasvim izmjenjenom postavom i odlično se držali u 1. poluvremenu kada su zaostajali 2 gola za protivnicima, koji su nastupili u identičnom sastavu kao i prvu utakmicu. No previše pogrešaka u obrani, koje su se htjele ispraviti brzim šutem rezultiralo je promašajima i golovima protivnika iz polukontri. Neki igrači su nam u ovoj utakmici pokazali da mogu puno više nego što daju na treningu, te se svi nadamo da će na treningu davati isto toliko, kako bi bili još bolji.

Ekipa Rk Gospić B također je odigrala dvije utakmice sa istim protivnikom, Ršk Karlovac - selekcija dječaka 1998 B to također ostvarila jednu pobjedu i jedan poraz.

Rk Gospić B : Ršk Karlovac - selekcija dječaka 1998 B 9:13

Prvo poluvrijeme utakmice bilo je jako lose, puno izgubljenih lopti, nerezonskih šuteva, zbog čeka protivnici odlaze na 5-6 golova prednosti. U drugi dio, nakon razgovora na poluvremenu, naši igrači ulaze puno bolje, agresivnije te taj dio dobivaju sa 2-3 razlike, posebno dobar je bio Ivan Rukavina no nije bilo dovoljno za pobjedu.

Rk Gospić B : Ršk Karlovac - selekcija dječaka 1998 B 14:12

Utakmica u koju su dečki ušli jedanko dobro kao i u drogi dio prošle utakmice, a kada igraš brzo, agresivno i oštro rezultat rijetko kada bude negativan. Posebno se istakao Karlo Baričević odličnim čitanjem igre što je rezultiralo velikim brojem ukradenih lopti.

Rk Gospić C, trenera Nikole Pavelića, dečki i cure rođeni 2000. i mlađi, odigrali su dvije utakmice i ostvarili svoju 1. pobjedu.

Rk Gospić C : Ršk Dragojla Jarnjević A 8:10

Rk Gospić C : Ršk Dragojla Jarnjević B 9:8

Ostvarena je prva pobjeda, te nema sumnje da im je ona donijela veliku želju za predstojeće treninge i utakmice.

Cure su također igrale 2 utakmice, te obe pobijedile.

Rk Gospić : Rš Jastrebarsko 13:11

Rš Gospić : Ršk Švarča B 23:1

Istina je da su protivnici bili mlađi, ali ipak moramo biti vrlo zadovoljni rezulatom 23:1, te činjenicom da se cure privikavaju na utakmice i da igraju sve bolje.

Sljedeći posjet Karlovcu će biti za otprilike mjesec dana, pa navratite. :-)

 

Hitova: 6724

Posebni događaji

          5vecer rukometa

Tražilica

Tablica s HRS stranice

Kontakt

  Budačka 12
  53000 Gospić
  Hrvatska (Croatia)
  Mobitel: +38595/868-0006
  OIB: 75686339179
  Matični broj: 1294776
  IBAN: HR9123300031152788357
  rkgospic@gmail.com